מאסטר שף ישיבתי

בערב ר"ח כסלו התקיים "מאסטר שף" ישיבתי, בהובלת נציגי השישית במועצת תלמידים.

התלמידים התחלקו לקבוצות מעורבות מכל השכבות, מה שהעלה את הגיבוש בישיבה, במיוחד לאור העובדה שנושא החודש היה "משפחתיות".

כל קבוצה קיבלה כסף לקניית מצרכים, שמהם יכינו את מנת השף שלהם. מכיוון שהציוד הגיע מביתם של חברי הקבוצה, נוצרה חלוקה שוויונית שתרמה לאווירה ולגיבוש הקבוצתי.

הקבוצה שלי, שזכתה במקום הראשון, הכינה טורטיות מקסיקניות עם סלסה וממרח אבוקדו.

היו הרבה רעיונות משוגעים. היו שהכינו חצ'פורי, וכאלה שהכינו סיגרים, או עראייס, ועוד המון המון רעיונות צבעוניים, מגוונים וטעימים. לפני הכרזת המנצחים, כל קבוצה ניקתה את אזור העבודה שלה וישבה לאכול את האוכל שהכינה, בזמן שהשופטים טעמו ונתנו ניקוד על המאכלים. הייתה אווירה מטורפת, כיפית ואפילו פרס קטלני – סטייק מטורף מינון טויטו. 

מקווה שהמועצה שלנו תמשיך להגשים עוד רעיונות כאלה, ותרבה בעשייה חיובית למען הישיבה.

כתב: רז אסרף, י"א4      

תפריט נגישות